Hem- och villaförsäkring

Alla som har ett hem behöver en hemförsäkring som försäkrar dina privata möbler och inventarier. Hemförsäkringen är till för alla, oavsett om man bor i en lägenhet eller villa. Är din bostad en privatägd villafastighet behöver du även ha en villaförsäkring som försäkrar villan samt tomten och ger bla egendomsskydd, ansvarsskydd och skadedjursskydd. Att teckna både hem- och villaförsäkring i ett kallas för en villahemförsäkring. Med en villahemförsäkring försäkrar du enkelt både hem och villa.

Ett svar på ”Hem- och villaförsäkring”

 1. Folksam håller ej vad de lovar!
  Jag har Folksam hemförsäkring, jag har alla Folksams försäkringar med alla tillägg, däribland ett tillägg i hemförsäkringen som innebär att det inte blir något åldersavdrag upp till 4 år på fast monterad elektronik och vitvaror, samt en lägre självrisk, 750:- istället för 1500:-
  .. trodde jag tills en skada inträffade..
  Näpp det gäller inte vitvaror säger skaderegleraren. När jag dubbelkollar med säljaren och kundtjänst säger det att det visst gäller – hur som helst om skaderegleraren vägrar finns det inget jag kan göra än att känna mig jävligt blåst
  Jag känner mig så oerhört besviken
  Bye bye Folksam

Kommentarer är stängda.