2 reaktioner till “Sidan för billiga försäkringar”

 1. Ja, när kommer det presenteras bra tips på försäkringar här? Skulle vara bra att kunna se vilka som är bäst och billigast.

 2. Det Du skriver om Moderna Försäkringar får mig undra om det är de som ligger bakom sajten…
  Fyra års ofrivillig kontakt med företaget börjar ge mig en bild av vad det handlar om; ett företag som lockar kunder genom massiv marknadsföring på nätet och låga premier men som har en minimal egen organisation och därför lejer ut många funktioner, bland annat skaderegleringen, på andra.

  I mitt fall har skaderegleringen efter ett överfall i tjänsten därför lagts ut på ett företag, Crawford & Company, som genom hot, ständig förhalning och arrogans gör allt för att skrämma bort de skadelidande så ingen ersättning utbetalas.

  Eftersom detta skedde i tjänsten, när jag var på en tjänsteresa till Göteborg för startmötet av ombyggnaden av en domstol, trodde jag ersättningsfrågan var en ren formalitet. Eftersom jag blev skuren med en trasig ölflaska, misshandlad och mordhotad har brottsofferjouren kommit fram till att jag bör ha en ersättning på 120 000:-. Istället har Crawford & Company tyckt att jag skall kräva en grabb som sitter inspärrad på livstid på detta, trots att han endast är misstänkt och alltså inte i lagens bemärkelse gärningsman! Jag skall alltså först bevisa att det är han, få honom fälld och sedan kräva honom på pengarna, allt på egen bekostnad…

  För ett halvår har Överprövningsnämnden beslutat att företaget skall återuppta skaderegleringen, men vad hjälper det? Eftersom det var en skada i tjänsten är facket inkopplat, men vare sig Moderna Försäkringar eller Crawford & Company svarar på våra förfrågningar om hur skaderegleringen fortskrider.

  Jag har dessutom upptäckt att jag inte är ensam, det finns t o m en Facebook-grupp grundad på liknande fall! Där beskrivs bland annat en familj som fått sin liv och sin ekonomi totalhavererad efter att maken halkat på ett nyskurat golv på kontoret.

  Modellen är alltså: Locka försäkringstagare genom billiga premier och massiv nätmarknadsföring, anlita ”affiliates” som säljer på provisionsbasis och använd Dig, om en skada inträffar, av ett stort internationellt företag som skrämmer de skadelidande till tystnad!

Kommentarer inaktiverade.