Billig bilförsäkring

Söker du marknadens billigaste bilförsäkring ska du definitivt ta en närmare titt på Moderna försäkringar. Via deras hemsida kan du snabbt beräkna vad bilförsäkringen kostar för dig genom att endast ange ditt personnr och bilens regnr. Eftersom du gör en del jobbet av jobbet själv får du direkt 200kr i rabatt på den redan billiga bilförsäkringen. Samlar du även din hem- eller villaförsäkring hos Moderna försäkringar får du dessutom 20% billigare bilförsäkring.

Beräkna pris för bilförsäkring här<<

Här är 10 fördelar som talar för bilförsäkringen:

* Lågt pris – Bilförsäkring är en av de absolut billigaste bilförsäkringar du kan finna med de försäkringsvillkor som erbjuds.

* Välj verkstad själv – Som enda bolag erbjuds du att själv välja en verkstad vid skada.

* Välj dina självrisker själv – Du väljer själv vilken självrisk du vill ha, hög självrisk är lika med ännu lägre pris.

* Generösa villkor – Försäkringsvillkoren är bland de mest heltäckande på marknaden. I helförsäkring bjuder dem tex på djurkollision.

* Växer stabilt – Eftersom de har varit lönsamma i många år så slipper du att råka ut för chockhöjningar av din bilförsäkring.

* Personlig och hög servicenivå – Samtidigt som de ägs av ett av Nordens största försäkringbolag har de också lyckats bibehålla en nära kontakt med kunderna.

* De kan bilförsäkring – Oberoende undersökningar visar att deras personal är bland de bästa i branschen avseende försäkringskompetens.

* Samla dina försäkringar – 20 % rabatt på din bilförsäkring om du har din försäkring för lägenhet eller försäkring för villa hos Moderna försäkringar!

* Dela upp betalningen – Månadsbetalning vi autogiro utan dyra påslag eller dolda fakturaavgifter!

* Omfattande skydd för din bil – Du betalar t.ex. ingen vagnskadesjälvrisk vid djurkollision!

Beräkna pris för bilförsäkring här<<